Ofta står det och väger mellan pris och kvalitet när ni väljer reklampenna. Det är dock ingen bra idé att beställa en av de billigaste varianterna, när det gäller pennor så kommer en bättre kvalitet att löna sig. En nöjd användare genererar er potentiella kunder.

Det är oftast endast några få kronor som gör skillnaden mellan en medioker penna och en med goda skrivegenskaper och lång livslängd. En dålig penna kommer väcka irritation och slängas, så betala den där extra slanten för att vara säkra på att ni får en penna av god kvalitet som kunden kommer att använda.

Välj leverantör med stort utbud

Låt tillfället vara den avgörande faktorn för vilken slags penna ni till sist bestämmer er för. Om pennan kommer delas ut i stora mängder och vid tillfällen då den kanske bara kommer användas några få gånger bör ni låta priset styra och välja en billigare variant. Om den istället ska ges bort som gåva bör den kännas påkostad och exklusiv, och då ska kvaliteten styra ert beslut.

Var även noggrann med valet av leverantör, för att vara säkra på att ni får en reklampenna med den bästa finishen. Beställ pennor med tryck på tsreklam.se eller hos något annat väletablerat företag där det finns ett stort utbud på både pennor och trycktekniker. Välj en leverantör som ni kan bolla idéer med, som har konkurrenskraftiga priser och som levererar snabbt.

Kulspetspennor populäraste sorten

Det finns en stor mängd olika typer av pennor, men kulspetspennor är den vanligaste när det gäller reklampennor. De räcker länge och kladdar inte, dessutom är de bekväma att skriva med. Ballograf är en av Sveriges få penntillverkare och deras kulspetspennor håller hög kvalitet. Deras modell Epoca är med sin snygga design och goda skrivegenskaper en av de mest populära pennorna i Sverige idag. Den är dessutom väldigt prisvärd och är den perfekta pennan för att trycka ert budskap på.