På mässor, konferenser och events är det alltid mycket på gång. Intressanta föreläsningar att lyssna på, nya kontakter att knyta. Det är få tillfällen som deltagarna är i så stort behov av något att skriva med som då, men ofta har de kommit dit utan en penna. Därför är detta perfekta chanser att nå ut med ert namn genom att dela ut pennor med tryck.

Oavsett om det handlar om att anteckna en tanke eller citat från en föreläsning, eller skriva ner ett telefonnummer eller e-postadress, så behövs det en penna. På en konferens, mässa eller ett annat sorts event dyker det ständigt upp tillfällen då det behövs en penna. Vilket innebär att detta är ett ypperligt tillfälle för er att få ut namnet på ert företag, organisation eller förening.

Det är lätt att ta med sig pennor i större mängder och ni kan därför snabbt och enkelt nå ut till många potentiella kunder. Just pennor uppskattas av mottagaren eftersom det är en användbar produkt. Deltagarna plockar snabbt på sig pennor när de är på mässor och events, alla kommer behöva en penna någon gång under sådana tillfällen. Pennan kommer inte bara användas under eventet, den kommer också följa med dem tillbaka till kontoret där den kommer att användas och påminna ägaren om er och er verksamhet. Trots de låga kostnaderna genererar pennor med tryck mycket PR och ger en nöjd och glad skribent.

Det finns flera sätt att få ut pennorna på. Antingen gör ni på de vanliga sätten. Låt dem stå eller ligga ute i mässlokalen eller på borden i lokalerna där det pågår föreläsningar eller workshops. Dela ut dem tillsammans med ett enkelt anteckningsblock. Gå runt bland deltagarna när det är paus och dela ut dem personligen. Det ger er en chans att kort berätta om er verksamhet. Eller gör en kul grej och kasta ut pennorna över ett publikhav.