En penna med ert företagsnamn på är den perfekta produkten för att enkelt marknadsföra er verksamhet. De är billiga, passar alla typer av organisationer och framförallt: alla behöver pennor. Se till att alltid ha ett gäng företagspennor i lager, som ni kan ha i entrén och i era mötesrum.

Det är många gånger vi behöver en penna, men det är ofta vi glömmer att ta med oss en när vi är iväg. Chansen att era kunder eller potentiella kunder plockar med sig en penna märkt med era uppgifter är därför stor. Och pennan kommer att användas, vilket betyder att både användaren själv och de omkring denne kommer att se namnet på ert företag, organisation eller förening, vilket ökar era chanser att knyta fler kunder till er.

Det innebär att en penna tryckt med ert företagsnamn, logga och ett kort budskap om vad ni gör, är ett billigt sätt att göra bra och effektiv marknadsföring. Det finns pennor i alla prisklasser att välja mellan, och det är möjligt att få med mycket information på en penna. Ni kan välja mellan ett stort antal utformningar, funktioner och färger för att skapa något som sticker ut och passar er verksamhet. Med rätt text och rätt utseende kan ni skapa en snygg, unik penna. Pennan blir en portabel reklampelare, som potentiella kunder gärna tar emot och använder.

Dessutom är reklampennor en av de få sorters marknadsföring som passar alla branscher och alla former av företag och organisationer, just på grund av att alla är i behov av pennor. Det är aldrig konstigt att ge bort en penna, och de flesta tar gärna emot en. Eftersom de är små och lätta är det enkelt att transportera dem. Det ger er möjlighet att snabbt dela ut ett stort antal pennor till potentiella kunder på mässor och events.